We zijn weer begonnen

Maandag 9 januari is er begonnen met een clinic georganiseerd door de buurtsportcoach waar er 15 enthousiaste kinderen aanwezig waren. Er was ook een journalist aanwezig en hij heeft een artikel geschreven wat afgelopen woensdag in het Lisses Nieuwsblad gestaan heeft. Voor diegene die dit gemist hebben, het artikel is ook online te lezen ....... lees hier het artikel.

Vrijdag 13 januari is de competie weer verder gegaan en de eerste wedstrijd op het programma is van onze recreanten mix. Ze hebben het opgenomen tegen de Waterlanders uit Nieuwkoop en zijn met een mooie 2-2 terug naar Lisse gekomen.

Zaterdag 14 januari wordt het eerste mini toernooi van 2017 ook weer gespeeld bij NOVO in Noordwijk, lekker dichtbij dus kom onze mini's aanmoedigen! Voor diegene die maandag 9 januari heeft meegedaan met de naschoolse sportaanbod van de buurtsportcoach een mogelijkheid om samen met je ouders een kijkje te nemen.

Vrijdag 20 januari hebben we weer een vol thuis programma in sporthal de Waterkanten. We trappen deze avond af om 19:30 met de jeugdwedstrijden van de Mix B tegen Setumup, Meisjes C1 tegen Castellum en de allereerste wedstrijd van het gloednieuwe team Meisjes C2 tegen Novo MC1. Dames 2 gaat het ook om 19:30 opnemen tegen Aspasia om de koppositie te verstevigen. Om 21:30 zal Dames 1 gaan proberen om een goed resultaat tegen SKC te behalen om zo van de laatste plaats af te komen. Heren 1 zal op de zelfde tijd tegen VCS gaan proberen om de 7e plaats steviger in handen te krijgen en de druk op de nummer 6 van de competitie op te voeren.

Zoals hier boven aangegeven is er een nieuw team Meisjes C2 gevormd. Zij zullen in de tweede helft van dit seizoen gaan uitkomen in de 2e klasse P. Wij zullen de speelsters binnenkort aan u voorstellen op deze website.

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Horsmanenco

LJ sport

logo van Dongen

Logo Van der Leeden

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1