Wedstrijd verslagen 13 en 14 januari 2017

Op vrijdag 13 januari was het eindelijk weer zover de eerste wedstrijd van 2017 voor de recreanten Mix stond op het programma, om 19:00 werd de eerste bal al geslagen dus dit betekende optijd naar Nieuwkoop vertrekken. Iedereen bleek er zin in te hebben want we waren ruim op tijd in de hal en na de warming up begon de wedstrijd, het bleek een knotsgekke wedstrijd te worden. Dit is ook te zien aan de setstanden 25-27, 25-14, 12-25 en 25-15. De eerste set hebben we eruit gesleept en dit heeft zoveel energie gekost dat we de tweede set verloren, de derde werd weer ruim gewonnen om vervolgens de vierde na een goede inhaalrace van 6-0 achter naar 6-6 toch nog te verliezen. Gezien het spelbeeld een terechte uitslag en al met al is het team tevreden met het resultaat.  

Zaterdag 14 januari speelde de mini's een toernooi bij NOVO in Noordwijk.

colage

Voor de mini's van niveau 2 begon de dag al vroeg 9:00. Coach Cindy had vandaag de beschikking over 6 talenten Pascal, Sanne, Joep, Bente, Leone en Merle. Voor Merle was het haar eerste keer en heeft eerst 2 wedstrijdjes gekeken hoe de andere het deden, maar stond daarna als een echte volleyballer in het veld. Ze waren met z'n allen erg enthousiast, stonden goed klaar en serveerde als de beste. In het totaal konden er 8 punten gehaald worden er zijn er 5 gehaald. Dit resulteerde in een gedeelde 4e plaats op dit toernooi. Al met al een leuke dag en HA HA HA BOEM BOEM WIJ WORDEN KAMPIOEN! gaan we zeker weer gebruiken op het volgende toernooi (28-1-2017) en wellicht komen we dan weer een stapje dichterbij plaatst 1.

Niveau 4 mocht om 11:00 beginnen met hun toernooi, Ilse, Elles, Isabel, Rozemarijn en Celeste waren goed op dreef en hebben van de 8 gespeelde sets maar 2 sets verloren. Veel van de sets waren heel spannend , in de laatste minuut speelde ze heel goed en soms hadden we ook een beetje geluk. Het gooien van de tweede bal ging vandaag erg goed en ook het serveren ging prima, er zijn namelijk heel veel aces gemaakt.

Niveau 5 begon om 13:00 aan hun toernooi Celeste en Rozemarijn speelde nu samen met Naomi, Amy en Nessa in niveau 5, dit was wel even omschakelen van de 2e bal vangen naar in 3en spelen voor een bonuspunt. Nessa raakte helaas na 1 wedstrijd al gebleseerd, maar heeft het team wel goed aangemoedigd. Hoewel het serveren al stukken beter ging dan in de eerste helft van het seizoen en er werd zelfs een paar keer in 3en gespeeld, hebben ze helaas maar één set gewonnen.

Niveau 6 starte om 13:30 met Eva, Jeanelle, Robin, Julia, Fenna en Amanda. Voor het eerst speelde de meiden op niveau 6 en aangezien er toch wel grote verschillen zijn met niveau 5 ging het ze goed af. Vooral Robin was blij dat ze eindelijk ook bovenhands mocht serveren in hun enthousiasme ging het dan ook nog wel eens "op niveau 5" in één keer over het net in plaats van netjes in 3en voor de bonuspunten. Maar ondanks dit alles is het de meiden gelukt om 6 van de 8 punten te halen en daarmee staan ze gedeeld 4e!

kijk hier de foto's van het mini toernooi.

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Horsmanenco

LJ sport

logo van Dongen

Logo Van der Leeden

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1