Start 2e helft van het seizoen goed

Op 20 januari was de start van de 2e helft van de competitie voor alle teams.
De C1 meiden moesten tegen Castellum uit Alphen aan de Rijn spelen. Helaas mistte zij 2 goede spelers (Annabel en Robin), waardoor zij de eerste wedstrijd direct met maar 5 spelers begonnen. In de 1ste set kwam Castellum voor met 15-12, maar door een aantal goede bloks van Teuntje kwamen de meiden tot een gelijk stand.
Kiyara serveerde met haar mooie techniek direct een punt en vervolgens verdedigde zij nog een aantal ballen, waaruit de andere meiden van de C een mooie aanval konden maken. Hierdoor kwam ze met 2 punten voor en volgde een time-out.
De meiden kregen van hun coach Masoud de opdracht om deze wedstrijd kostte wat kost te winnen en deze opdracht hebben zij uitstekend uitgevoerd.
Door de goede samenwerking tussen de 5 meiden, een aantal mooie passes en verdedigende ballen van Finette, een prachtige setup van Pien en uiteindelijk een perfect uitgevoerde aanval van Jessica kon de 1e set op naam van de C1 geschreven worden met een stand van 25-23.
De 2e set begon Liusna direct met druk zetten en hield dit goed vast, waardoor de 2e set ook werd gewonnen met 25-19. Bij de 3e set begon Liusna direct scherp en konden ze de set binnenslepen met 25-15. De 4e set werd gewonnen met 25-12. De eerste 4 punten zijn binnen door een overtuigende samenwerken en mooi spel.
Ook de meiden van de C2 kwam voor het eerst in actie tegen Novo C1. Tijdens deze eerste wedstrijd stonden ze aan start met 6 speelsters.
Voor Robin en Jeanelle was het letterlijk de eerste competitie wedstrijd, want zij komen over vanuit de mini’s. Met 25-12 werd de eerste set verloren, maar lieten de meiden al goed spel zien. Door dit goede spel, wonnen de meiden de 2e set met 25-20. De 3e en 4e set werden helaas verloren en dus de wedstrijd ook met 3-1, maar de meiden hebben mooi al 1 punt binnengehaald.
Ook JB1 (mix B) kwam in actie tegen Setumup. Zij wisten de eerste 2 sets mooi te winnen met 25-17 en 25-14. In de 3e en 4e set hebben ze het nog wel spannend weten te maken! Gelukkig werden ook deze 2 sets gewonnen met 25-23 en 25-27. Hiermee staat het team op een zeer mooie 2e plaats in de poule.

Wedstrijdverslagen 20 1 2017

De seniorenteams zijn ook goed gestart in 2017. Dames 2 heeft een goede 3-1 zege behaald tegen Aspasia en staat hierdoor nog steeds 1e in de 4e klasse G. Ook Heren 1 heeft in een spannende wedstrijd gewonnen met 3-1 van VCS. De mannen hebben zich niet uit het veld laten slaan door het "hop hop hop hop hop" van de tegenstander en bleven geconcentreerd spelen en pakte op de juiste momenten de punten. Dames 1 heeft helaas verloren van SKC met 1-3 , de eerste set werd nog ruim verloren en de tweede ruim gewonnen. Hierna ging het twee sets gelijk op , maar werd het op de beslissende momenten niet afgemaakt. 

Vrijdag 27 januari spelen alle teams ((behalve Dames en Heren 1) uitwedstrijden, kijk hier voor het volledige programma en kom één van de teams aanmoedigen, Heren 1 zal op zaterdag de 28e om 15:30 het opnemen in Leiden tegen VCO en Dames 1 zal op dinsdag de 31e om 21:00 het opnemen tegen Castellum in Alphen aan den Rijn.

 

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Horsmanenco

LJ sport

logo van Dongen

Logo Van der Leeden

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1