Wedstrijden 3-11-2017

Op vrijdag 3 november was het een drukte in sporthal de waterkanten, alle teams speelde deze avond op de MC 1 na die speelde op zaterdag 4 november een uitwedstrijd.

Vanavond besluiten de dames van Dames 1 voor de wedstrijd een drankje te doen. Geen gehaast en even lekker kletsen. Dit leidde tot een ontspannen begin van de wedstrijd, waarbij er zonder inspelen gelijk geknald moest worden. Dankzij Masoud werden ze in goede banen geleid en wonnen ze de eerste set met 25-19.
In de 2e set dacht Pauline, "ik wil even knallen" en serveerde ons een mooie voorsprong. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-12.
De dames waren op stoom en met de belofte van de bitterballen na de wedstrijd (onze beloning na 2 gewonnen sets) werd er goed verdedigd, flink geblokt en hard geslagen. De uitslag: 25-13.
Omdat de dames een dubbele portie bitterballen wilden, moest de 4e set ook gewonnen worden. Het ging gelijk op, maar met aanmoediging langs de kant (dank Melina en Elma) en een top invalbeurt van Renate werd puntje voor puntje de winst binnengehaald. Met 25-23 werden er deze avond 5 punten binnengehaald... En dus waren de bitterballen zeker verdiend!

Heren 1 speelde tegen Waterlanders Heren 2, de uitslag was 1-3 en de setstanden 20-25, 19-25, 23-25, 25-19.
We hoopten tegen de Waterlanders meer punten te pakken dan we uiteindelijk hebben gedaan omdat Waterlanders maar een paar plaatsen boven ons stonden. We hadden weer last van het dieselsyndroom, het kost bij ons tijd om op stoom te komen en dat kost de eerste sets altijd punten. We zijn niet scherp genoeg en weten geen kracht achter de aanval te zetten waardoor de tegenstanders makkelijk kunnen verdedigen en zelf weer een aanval opzetten. We scoorden wel punten met driemeteraanvallen en met de services van Jorrit net achter het net maar in de passing lieten we teveel steken vallen waardoor de setupper het lastig had en de aanval moeilijk. In de derde set zaten we er dichtbij maar moesten de set toch aan de gasten laten. In de laatste set waren we goed op stoom, haalden veel ballen uit onmogelijke posities, liep de passing veel beter en kon ook de middenaanval effectief worden. Jammer dat de wedsrijd na 4 sets was afgelopen, de 5e en 6e set hadden we vast en zeker gewonnen.

Dames 2 had zich ingesteld op een goede tegenstander, echter bleek dat niet het geval het spel was niet top, maar was toch ruim voldoende om voor de derde keer op rij met een 4-0 winst van het veld te stappen.

Dames 3 begon ook voortvarend aan de wedstrijd en liep uit naar 8-0 in de eerste set helaas bleek de tegenstander toch een maatje te groot. In de 4e set leek de eer te worden gered maar helaas werd er toch met 4-0 verloren.

Het recreantenmixteam speelde tegen VCS uit Sassenheim. De eerste set ging tot de 20 punten gelijk op, maar door wat slordigheden in het Lissese spel, trok VCS aan het langste eind met 25-22. I
De 2e set gaf een heel ander beeld. Door goed serveren en vooral een sterke verdediging walste het Lissese team over VCS heen, 25-9. Vol goede moed werd er aan de 3e set begonnen, maar deze werd een kopie van de eerste, VCS pakte deze weer met 25-22. En in deze toch wel wat rare wedstrijd gezien het spelverloop, won Liusna de 4e set weer met groot verschil, 25-14. Al met al toch 2 punten gepakt in deze wedstrijd, maar het gevoel blijft dat er toch wel wat meer in had gezeten.

Ook de jeugd kwam in actie en behaalde de onderstaande resultaten.

JB1 - VCS JB 2   1-3

MC 2 - Oradi/Omnia MC 1    0-4

Kalinko MC 2 - MC 1      3-1

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Horsmanenco

LJ sport

logo van Dongen

Logo Van der Leeden

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1