11 november 2017

Mini toernooi in Leiderdorp

11 November is de dag dat Liusna dat Liusna, 11 November is de dag dat Liusna weer spelen mag.
niveau 4

Alle vier de wedstrijden werden gewonnen. Vooral de derde wedstrijd tegen onze buren uit Sassenheim ( VCS 5 ) werd een heuse kraker, met prachtige rally's en waarbij de supporters op het puntje van de sto.. euh bank zaten. Vooral de eerste set was erg spannend met daarin een dubieuze beslissing (bal werd uit gegeven terwijl deze in was) van de scheidsrechter. Gemor op de bank ????Kom op mensen, kan gebeuren hoor. Gelukkig lieten 'onze dames' zien hoe je hier mee om moet gaan. Goed door blijven spelen, niet zeuren en gewoon die set met 13-11winnen. Hulde dames. Tweede set werd gewonnen met 14-8.
Top gespeeld door de dames. Leuk om te zien hoe ze gegroeid zijn in hun spel de laatste tijd. Hulde aan de coaches Melina, Cindy en Elma. Goed werk dames.
En dan nog een compliment aan Pascal. Zij was verre van fit, had pijn aan haar oor. Maar verbeet die pijn en liet ook zien uit welk hout zij gesneden is. Knap van Pascal ????
Toppers zijn het.
Uitslagen
Wedstrijd 1 Liusna 2-Waterlanders 2 : 18-8 en 16-9
Wedstrijd 2 Liusna2-Scarabee2 : 14-8 en 12-6
Wedstrijd 3 VCS 5 - Liusna 2: 11-13 en 8-14
Wedstrijd 4 Gemini K. - Liusna 2 : 4-16 en 3-19

niveau 3 

De vaste groep Liusna 3 bestaat uit Elin, Fien, Roos, Merle en Eva. Dit groepje meiden raakt steeds beter op elkaar ingespeeld. De eerste wedstrijd werd met glans gewonnen. In de 2e en 3e partij zag ik goede dingen! Mooie opslagen, het onderhands opvangen van de bal, terug gooien en draaien. Het was echter niet genoeg voor de winst. Met een gelijkspel werd het toernooi afgesloten.
Over 2 weken een thuiswedstrijd ????. yell, yell, yell, volleyballen kunnen we wel!

Heren 1 speelde tegen Novo Heren 2. Altijd een speciale wedstrijd omdat in het verleden een aantal Liusna-heren de overstap hebben gemaakt naar Novo. Ze hadden pech dat ze twee belangrijke spelers moesten missen en ze slechts met een zevental spelers konden aantreden. De service van Jeroen van Eijk, broer van Jorrit konden ze maar moeilijk verwerken. De aanval ging ook nog wel eens mis. Ze hebben ons best gedaan maar hebben toch weer een 4-0 nederlaag te slikken gekregen.

Ook dames 3 mocht afgelopen zaterdag net als heren 1 naar NOVO.
De dames waren naar Noordwijk afgereisd met inval coach José.
Ze begonnen de wedstrijd weer sterk en hadden een ruime voorsprong in de eerste set, maar helaas werd dit al snel gelijk getrokken door de dames van Novo en verloren ze de eerste set.
Tijdens de andere 3 sets waren er steeds wel sterke rally's en af en toe ook een voorsprong, maar helaas kon Liusna het steeds niet vasthouden en was Novo te sterk.
De dames moesten met een 4-0 verlies weer terug naar Lisse.
José bedankt voor het coachen, super fijn dat je erbij was.

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Horsmanenco

LJ sport

logo van Dongen

Logo Van der Leeden

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1