Wedstrijden 15 t/m 18 november

 

Het wedstrijd programma van deze week stond in het teken van waterlanders, hierbij viel er op dat de Waterlanders (uit Nieuwkoop) de waterlanders deed komen bij de tegenstanders! 

Als eerst speelde onze Dames 2 een doordeweekse thuiswedstrijd tegen Waterlanders ds4, een heuse topper omdat het de nummer 1 tegen de nummer 2 van de huidige ranglijst zijn. Waterlanders had nog geen set verloren aan het begin van deze wedstrijd dus onze dames waren gewaarschuwd, hoewel er goed tegenstand werd geboden wist ook Liusna geen set af te snoepen van deze toekomstig kampioen (denken wij) .

Op vrijdag 17 november gingen onze dames 1 en 3 naar Nieuwkoop om respectievelijk tegen ds3 en ds5 te spelen. Het Wedstrijdverslag van dames 3 beginnen we vanaf de derde set (we vergeten die eerste 3 gewoon) evenals ds4 van Waterlanders was ds5 ook sterk aan de competitie begonnen en had nog maar 1 set uit handen gegeven, tot dat Liusna hun de tweede set afpakte door een sterke eindsprint, een servicebureau van Angela besliste de 4e set en werd het 3-1. Wel velies maar met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd. Dames 1 begon na het warmlopen en inspelen de wedstrijd met een vliegende starten staan al snel 5 punten voor. Helaas lukt het ze niet deze voorsprong te behouden en geven ze de set uit handen.
De tweede set geven ze meer gas en houden het ook vol. Met een harde service, mooi geplaatste ballen en een top invalbeurt van Wilma op de buitenpositie, halen ze de set binnen.
In de derde set lijkt het vuur een beetje uitgedoofd en helaas verliezen ze de set. Het begin van de vierde set gaat moeizaam en ze komen op een flinke achterstand, 10-0.
Met een laatste opleving en onder aanmoediging van dames 3 proberen ze nog terug te komen, maar de meiden van Nieuwkoop geven niet meer op. Helaas verliezen ze ook de laatste set en wordt het een 3-1 verlies.
Aanstaande vrijdag treffen dames 1 de Waterlanders weer, maar nu in de Waterkanten! Tijd voor revange! 

Ook speelde de recreanten mix vrijdag 17 november, na 2 weken terug tegen VCS gelijk te hebben gespeeld, moest het recrentenmix team dit keer naar Sassenheim toe. De verwachting was dat de strijd gelijk op zou gaan, maar dat was alleen in de 1e en 4e set het geval, 25-27 en 23-25, krap maar wel gewonnen. De 2e en en 3e set lieten echter een heel ander beeld zien, winst voor Liusna met 25-16 en 25-20. Al met al dus een mooie 4-0 overwinning, waarmee zij op dit moment op de eerste plaats staan, wel een wat vertekend beeld, want de nummer twee heeft minder westrijden gespeeld, maar het staat leuk!

Op zaterdag speelde de MC1 met 2-2 gelijk bij en tegen VV Haaglanden MC1.

 

 

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Horsmanenco

LJ sport

logo van Dongen

Logo Van der Leeden

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1