Nadat Sinterklaas ons land weer binnen was met zijn pieten , konden wij afgelopen week weer van al onze teams genieten.

Maandag 20 november was de MC 2 aan de beurt, de sporthal van NOVO was een beetje blauw gekleurd. Na het verlies van de eerste set en winst van de tweede set hielden de teams een gelijke tred. De derde en vierde set konden we niet winnen , maar toch goed gedaan weer een puntje binnen.

Woensdag 22 november ging de MIX B in Hoofddorp spelen, uiteindelijk bleek het om de punten te delen. Twee tegen twee was de eindstand na het spelen van 198 punten.

Vrijdag 24 november vier wedstrijden in het mooie Lisse , dat wil toch niemand misse(n). Als eerst de recreanten mix aan de beurt, na vier sets stond er achter elk team twee sets gekleurd. Met dit gelijkspel kwam de concurrentie weer wat dichterbij , alleen er kan er maar een eerste staan en dat zijn wij.

Dames 3 ging proberen weer minimaal 1 punt af te snoepen van de koploper, helaas was het spel vandaag een beetje pover. Er werd geen set binnen gehaald en daar werd stevig van gebaald. Volgende wedstrijd gaan ze er weer volle goede moed tegenaan , dan komen ze vanzelf een keer bovenaan.

De MC 1 was na het gelijkspel van afgelopen wedstrijd erg gedreven, maar helaas na een set van 60 punten werd hij aan de tegenstander gegeven (29-31).
Hierna draaide de wedstrijd bij en kwam de eindstand op 3-1 dat maakte ons erg blij.

Dames 2 speelde een wedstrijd waar ze met u werden aangesproken, de tegenstander bleef dan ook achteruit gedoken. Van de aanval van UpInGo hadden ze niets te vrezen, daar deden ze niet aan dat heeft de uitslag wel bewezen. Doordat onze dames niet hun beste wedstrijd speelde, kwam het zo dat ze toch nog een cadeau uitdeelde. Na de 3-1 winst gingen de dames nog even door tot de late uurtjes, maar zodanig stil dat er geen gedoe kwam met de buurtjes. Alsof dat nog niet genoeg was kwam er ook in de app groep nog een hoop geklier , 81 appjes in een kwartier......

Dames 1 wilde vanavond de verloren wedstrijd van vorige week doen vergeten,
Dit betekende dat ze er vol gas in gingen en hun veters wilde opvreten.
De eerste set lukte dat zeker wel, ze zaten lekker in het spel. Door tips van inval coach Irene deden ze het goed, helaas werd deze set toch verloren met 16-25 maar hielden goede moed. De tweede set weer snel uit de startblokken, met mooie acties zowel aanvallend als verdedigend en met veel knokken. Door dit goede spel, wonnen ze de tweede set wel. Nu leek de derde set ook goed te gaan, maar na gelijk opgaan tot 23 bleven ze hier op staan. De 4e set moest het gebeuren, nog een keer het hele team opbeuren. Nek aan nek ging op, nadat een speelster van waterlanders zich blesseerde pakte Liusna de kop. Deze gaven ze niet meer uit handen , waardoor de stand op 2-2 belandde. Over de vijfde set zijn de dames het eens, daar praten ze niet over want waar was die spirit ineens?

Heren 1 kwam tegen Haaglanden te staan, mannen van 60+ dat moest toch wel gaan? Met een klein team en een invalkracht , werd het toch wat anders dan verwacht. De eerste set werd verloren, door achter de feiten aan te lopen kregen ze de ballen om de oren. De tweede set leek er wat moois te ontstaan, helaas bleef de teller door wat pech ballen op 23 staan. Je zult het niet geloven, set drie ging op de zelfde manier als set twee dus ook hier werd het hoofd gebogen. In de vierde set kwam de wind uit zee, en vielen alle ballen met ons mee ! Het eerste punt in een maand tijd , dit geeft weer moed vooruit met de geit.

De rijmpiet had een dagje vrij.
Hij heeft het maar overgelaten aan mij.

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Horsmanenco

LJ sport

logo van Dongen

Logo Van der Leeden

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1