Coördinatoren

Liusna kent een aantal coördinatoren die bepaalde taken voor hun rekening nemen en er zo voor zorgen dat alle zaken rondom de trainingen en wedstrijden zo goed mogelijk zijn geregeld

Scheidsrechtercoördinator

De scheidsrechtercoördinator houdt zich bezig met alle activiteiten rondom de scheidsrechters. Dit betekent o.a. het inschrijven voor opleidingen van nieuwe scheidsrechters, het aanwijzen van scheidsrechters voor wedstrijden en het zorgdragen voor voldoende scheidsrechters.

Ledenadministrateur

De ledenadministrateur vervult een spilfunctie binnen de vereniging. Deze persoon is verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Taken die hierbij horen zijn het doorvoeren van wijzigingen in de administratie, het verwerken van aan- en afmeldingen en het doorgeven van deze wijzigingen aan de Nevobo.

Wedstrijdcoördinator

De wedstrijdcoördinator houdt zich bezig met alle logistiek rondom de competitiewedstrijden. Dit betekent o.a. zorgdragen voor de wedstrijdformulieren, zaalindeling met de competitiewedstrijden, inclusief het eventueel verplaatsen van wedstrijden en het doorgeven van uitslagen aan de Nevobo.

Minicoördinator

De minicoördinator is de contactpersoon, zowel intern als extern, voor alles rond de minitoernooien.

Websitecoördinator

De websitecoördinatoren zorgen ervoor dat de website gevuld wordt met alle aangeleverde informatie en dat de website up-to-date blijft.

 

In het seizoen 2017/2018 zijn de coördinatoren :

Scheidsrechtercoördinator: Pauline van der Lans & Sabine in 't Veld

Ledenadministrateur: Sandra Morovatmanesh

Wedstrijdcoördinatoren: Pauline van der Lans & Sabine in 't Veld

Minicoördinator: Elma Croese

Materiaalcoördinator: Mark Hogewoning

Websitecoördinator: Michael Knook