25 november

Het was vandaag een drukte van belang in de sporthal de waterkanten , het minitoernooi was vandaag weer een groot succes! Uiteraard is een mini toernooi niet mogelijk zonder vrijwilligers en hierbij willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Stucadoorsbedrijf Dave van der Leeden heeft voor alle vrijwilligers dan ook een leuk cadeau beschikbaar gesteld.

Verslag niveau 4: Het kan verkeren. Daar waar het vorige toernooi glansrijk verliep (4 gewonnen wedstrijden) was het nu anders. Van de 4 wedstrijden werden er 3 verloren en 1 gelijk gespeeld. Na de 4 gewonnen wedstrijden werden de dames nu ingedeeld tegen de wat betere teams. Anders wat de resultaten doen vermoeden was het niveauverschil echter niet zo groot.
Bijvoorbeeld in de eerste wedstrijd verloren onze dames de beide sets. Maar het was zeer nipt.
Met een beetje geluk hadden de sets ook Liusna's kant op kunnen vallen. Denk dat de dames een beetje geschrokken waren van de verloren sets in de eerste wedstrijd want de tweede wedstrijd (tegen vcs 6)begon slecht. De eerste set werd dik verloren. Ook misten de dames scherpte. De dames herpakten zich echter in de tweede set, speelden geconcentreerd wat beloond werd met het winnen van de tweede set.
De derde wedstrijd tegen VCO 2 ging helaas weer verloren.
Ook in wedstrijd 4 (tegen RVV 3) moesten de damens hun meerdere erkennen in de tegenstander. Ook hier had er wel een setje gepakt kunnen worden. Zo dicht liggen winst en verlies bij elkaar. Nogmaals, het niveauverschil is er wel, maar is niet groot en is zeker niet onoverbrugbaar. Een mooie uitdaging om ook op deze niveaus te komen. En een beetje meer mazzel misschien in het volgende toernooi zou ook helpen. Even analyserend;
Wat erg goed gaat is het opvangen van de bal. Wat naar mijn mening wat beter kan is het aangooien van de bal naar de speelster die de bal uiteindelijk over het net moet spelen. De bal werd soms wat slordig aangegooid en dat heeft wel wat wel punten gekost naar mijn idee. 'Volgende keer moeten we harder trainen' was het geluid van de strijdbare strijdsters. That's the spirit. Ondanks het mindere resultaat hebben de dames weer met plezier gespeeld. Dat blijft toch het belangrijkste. Het blijven onze toppers. De dames van Liusna 2.

verslag niveau 3: Een thuiswedstrijd voor Liusna! Dat betekent toch weer een half uurtje langer in bed liggen :-) . En wat een verrassing toen we in de zaal inliepen, er waren zwarte pieten! yeah, waar zwarte pieten zijn, zijn pepernoten. Om die te verdienen moest er eerst gevolleybald worden en wat gingen ze goed zeg!
De eerste wedstrijd was een opwarmertje en werd gelijkgespeeld. Toen was het team op dreef en de andere 3 wedstrijden werden gewonnen. Gewonnen met grote cijfers; 2e wedstrijd (17-5 en 18-5), 3e wedstrijd (18-6 en 20-7) en de 4e wedstrijd (13-8 en 20-4). De meiden maar wat blij en de zakjes pepernoten dus hartstikke verdiend.
Nu de 'winterstop' in. Yell,yell,yell, volleyballen kunnen we wel!

AE05A5A7 30B1 4587 8F09 9B61577847FE

750D2545 5905 4AD3 98F8 1A0B4293F744

095F7AD4 4A1F 4071 980B 4997D02B9CCF

 

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Horsmanenco

LJ sport

logo van Dongen

Logo Van der Leeden

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1