Rss feed Liusna

 1.  

  balBeste Liusna leden, ouders en betrokkenen,

  Na ons eerste bericht over het corona-virus en volleybal, zijn de nodige corona-maatregelen door onze overheid genomen. In dat licht heeft de NeVoBo besloten dat alle competities voor het seizoen 2019-2020 per direct zijn gestopt.

  Aan alle leden wordt actief gevraagd mee te denken hoe tot een zo eerlijk mogelijke indeling te komen voor het seizoen 2020-2021. Dus wees creatief en denk mee!
  Verdere informatie is te vinden op: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/coronavirus-en-volleybal-in-nederland

  Wanneer de trainingen weer hervat worden is nu moeilijk te zeggen. Wanneer we daar meer over weten, laten wij dit gelijk aan jullie weten. Houdt daarvoor je email of facebook geregeld in de gaten.

  Namens het bestuur,
  Mark Wigmans
  Secretaris

 2. Wedstrijden, trainingen en toernooi afgelast t/m 6 april
   
  afgelastBeste Liusna leden, ouders en betrokkenen,
   
  De landelijke volleybalbond, de NeVoBo, heeft vanwege het coronavirus, alle wedstrijden t/m 31 maart afgelast en adviseert dat ook voor de trainingen te doen. Als Liusna volgen wij het advies van de NeVoBo daarover nauwgezet op.
   
  Het bestuur heeft dan ook het volgende besloten:
  Alle trainingen vervallen t/m 6 april;
  Het recreantentoernooi van 27 maart vervalt.
  Ook de deelname aan de sportmarkt van de Waterkanten komende zondag vervalt t.g.v. de annulering ervan.
   
  Uiteraard weten we niet of na 31 maart de situatie inmiddels weer hersteld is en kunnen daarover ook niets garanderen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij jullie daarover meteen berichten.
   
   
 3. ELKE MAAND EEN VOLLEYBAL KANS!

  go volleybal

  Recreanten Toernooi
  Zin om eens samen met je vrienden, familie en/of collega’s gezellig tegen andere recreantenteams te volleyballen?  Dan is dit je kans!
  De volleybalvereniging Liusna organiseert voor jou elke maand een gezellig, sportief recreantentoernooi om ca. 6 wedstrijden van 15 min. te spelen. En na afloop nog even gezellig na te praten in de kantine met een hapje en een drankje.
  Je bepaalt zelf hoe vaak je meedoet: 1 x per seizoen of 2 x of iedere maand. Het kan allemaal.
  Komt, je weet niet wat je mist! Opgeven / verdere informatie:
  Lidwien van Eijk lidwienvaneijk@hotmail.com Recreanten-flyer
   
 4. dune spomsor 20.22.42NIEUWE SPONSOR - Dune Pebber is een bedrijf dat diensten levert op het gebied van marketing, strategie, websites en design. Het Katwijkse bedrijf heeft een sterke band met Lisse. Enkele personeelsleden zijn woonachtig in het bollendorp en de dochter van één van de directieleden speelt bij de Mini’s van Liusna. En ook ondernemend Lisse is geen onbekend terrein voor het marketingbedrijf. Zo werd recentelijk het nieuwe logo, de nieuwe pay-off en bedrijfsvideo van Polderman en de nieuwe website van restaurant-hotel-bar De Engel ontwikkeld en werkt het team van Dune Pebbler aan de promotie van nieuwbouwprojecten van de Lissese bouwbedrijven Van der Hulst en Horsman & Co. Daarnaast heeft het creatieve bedrijf ‘Talent Ontwikkeling’ als een belangrijke kernwaarde hoog in het vaandel staan. Of dit nu op het vlak van werk of sport is. Dune Pebbler steunt het maar al te graag. En daarmee dus ook de talenten van Liusna. Zeker voor de aankomende drie jaar.

  Meer weten over Dune Pebbler? Kijk dan op www.dunepebbler.nl

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Logo Van der Leeden

LJ sport

logo Dune Pebbler

logo van Dongen

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1